tirsdag 25. desember 2007

Julegave til oss!

BSI badminton har gitt oss litt av en julegave. Vi har fått bytte treningstid og sted med dem, så nå får vi trene i studentsenteret Mandager 15-16.30. Litt tidlig, men etter en prat m de som (ikke) trente i Fantofthallen i fjor, så tror jeg dette blir den beste løsningen.


Go jul folkens:)

6 kommentarer:

Anonym sa...

hvordan blir det med treningene da? Bare på mandager i studentsenteret eller mer også? er litt usikker på hva jeg får til dette semesteret..

Anonym sa...

jeg regner med vi beholder treningene på Gyldenpris, men benytter Studentsenteret istedet for Gyldenpris på mandager i januar og februar (eller til det er OK vær). Vi trenger å komme oss ut på grus ganske kjapt, og sesongen begynner i april.

-Ann Kristin-

Anonym sa...

nice..! :D

Anonym sa...

Blir bra! Er det trening inne allerede på mandag 7.? Visste ikke at senteret har åpent ennå jeg! Mari-Kristine

Anonym sa...

it's a nice! Futsal er kjekt.. Forresten så reiser jeg til Frankrike på studietur på søndag, så hvis noen kan ta ansvar for ballene neste uke, så meld dere gjerne her..

Når det gjelder innetreningen på mandag, så tror jeg ikke at JEG har noe utstyr vi kan bruke der iallefall. Det gjelder i alle tilfelle å ta ballene fra SIB-boligen på onsdag..

Unknown sa...

Hei. Jeg har ikke vist trynet mitt på trening på en mannsalder, men NÅ tnekte jeg å være litt mer med.. Jeg lurer imidlertid på det samme som noen andre her.. Blir det bare treninger på mandagene? eller forsetter onsdagene? selv har jeg ofte undervisning mandag kl tre, så det hadde jo vært kjekt med to stk trening i uka... (men hvis det er liten oppslutning skjønner jeg jo om det utgår.. Har jo ikke akkurat vært så deltakende selv:)
Håper på en klargjøring på nettsida!:)

Tjohei fra Mari (som forøvrig ikke kan komme på første trening da jeg ikke har kommet til bergen ennå..)