onsdag 14. mars 2007

gjesteboken nede

Jah, da var det noe galt med gjesteboken...skal se om jeg kan få ordnet det så fort som mulig! Frem til da, må dere nesten legge inn innlegg på en tidligere "post" hvis det er noe dere lurer på eller hvis dere har noe på hjertet.

Aight?

Blir fotballtrening kvart på åtte imorgen! (torsdag 15. mars)

komkom!

Fotballhilsen
Christina

9 kommentarer:

Anonym sa...

hey girlz, eg rekker ikke å komme på trening i dag dessverre! men det er ikke folk som skal ut da, tilfeldigvis etterpå? send meg en melding i såfall! =)
hilsen Line

Anonym sa...

jeg skal kanskje ut!! sender en melding hvis jeg skal...

hei og hopp!

resten håper jeg at jeg ser på trening...?

Ingvild sa...

Hei! Hva med å finne på noe sosialt snart? Neste torsdag?

Anonym sa...

Hei dere! Jeg skal ha bursdagsfest den 24.mars! :) Alle som vil må bare komme. festen finner sted i kaigaten 10:) Kom kom!!

Anonym sa...

Arg.. Hilsen Maren! :)

Anonym sa...

jeg er veldig med på å finne på noe sosialt snart ja :) godt forslag ingvild! har vært syk en stund, håper jeg kommer meg på trening i morgen.. :)

Unknown sa...

Hei. Ser ut som eg må ta (allerede tatt) en pause frå treningane så lenge. Har blitt sjuge. Influensa eller noge. Vett kje heilt. Håper d ikkje går for lenge før eg e tebage igjen. Heihei

Anonym sa...

Mens jeg husker det.. igjen, ALLE er hjertelig velkommen til meg på lørdag! Enten dere tar det som vors eller fest!:) Nr mitt er 908 99 405 hvis dere lurer på hvor jeg bor, eller annet.

Maren

Anonym sa...

Halloen folkens! Nå er det lenge siden jeg har vist meg på trening, men jeg har rett og slett ikke fått tid! Jeg har vært på reise litt her og der, og denne uka spiser jeg på smertestillende etter å ha fjernet visdomstann.. Men jeg kommer så fort jeg er frisk! Ikke glem meg;) hehe, vi snakkes!