torsdag 19. september 2013

Treningskamp mot BSI-Herrefotball og kamp mot Politiet!

Fredag den 13. var det duket for treningskamp etterfulgt av fest og balluba med gutta fra BSI-Herrefotball. Dette er nå blitt en flott "tradisjon" der vi blander lagene og spiller sammen både for trening og for å ha det gøy! Vi klarte begge å stille med over 15 spillere hver, så det ble en flott og hard økt.

Her er noen bilder fra treningskampene:På kvelden var det som nevnt tid for fest og fanteri! :D Bilder fra denne kvelden utelates her på bloggen :p

Så var det klart for storoppgjør mot Politiet i bedriftsserien. Vi lå svært godt an før denne kampen, og ledet serien. Og heldigvis, med god innsats av alle mann klarte vi uavgjort. Dette vil si at vi forsatt ikke har tapt så langt i sesongen :)


Se på denne tabellen! Det er bare Medisinerstudentene som kan ta oss igjen, så her er det bare å kjempe på i sesongens aller siste kamp mot Tryg. De som ikke spiller bør komme å heie!

Oppdatert toppskårerliste (her blir det kamp om den gjeve tittelen årets toppskårer):

Toppskårer
Serie (Fotballcup)
1.
Hanne T
7
1.
Christine
7
3.
Tiril
5
4.
Liv Mari
4
5.
Inger
2 (8)
6.
Ingvild
2 (3)
7.
Kristine
2
7.
Linn V
2
9.
Jorid
1 (10)
10.
Birthe
1 (2)
11.
Camilla
1
11.
Karoline
1
13.
Linn F
(3)
14.
Iselin
(2)
15.
Bernadett
(1)
15.
Cecilie
(1)
Sum:
35 (30)

Da krysser vi fingrene for sesongen siste kamp, og håper det blir en storslagen seiersfest med alle som har bidratt til en flott sesong! :D

Ingen kommentarer: