fredag 24. april 2015

Første seriekamp 2015

Tirsdag var det klart for årets første seriekamp i 7er-serien, og nytt av året er at kamparenaen er Vestlandshallen på deilig krøllgress, i stedet for Slettebakken grus eller Wergeland grus!! 10 spente og nervøse jenter busset til Åsane og var klare for å banke Bergen Politi i 25x2 minutter.

Innbytterbenken morer seg med pr-sjefens mobil!

BSI kontrollerte det meste av spillet i de første 25 minuttene, uten at Bergen Politi kom til noen særlig farlige sjanser. Politiet produserte svært lite og hadde heller ikke noen innbyttere. BSIs første mål kom etter en flott pasning fra Hanne til Christine som hun satte kaldt bak burvokteren. Christine sikret også 2-0 hvor hun gjorde det meste selv og fyrte av et skudd fra venstre kant. Tempoet dabbet litt av inn mot pause, og selv med en 2-0 ledelse var det noen nervøse jenter som gikk til pause.

Taktikk diskuteres i pausen.

Andre omgang var dessverre preget av noe dårligere kvalitet enn første, hvor både Bergen Politi og BSI gjorde en del feil, og det var lite bevegelse rundt ball. Likevel bøttet BSI inn mål, med god hjelp fra lovens lange arm. Det sto 3-0 etter en corner ble slått hardt inn i feltet, før en noe uheldig politikvinne satte ballen i eget bur. Corner er tydeligvis mål for BSI denne kvelden, hvor også 4-0 ble scoret ved en flott levert corner fra Elisa som Hanne dunket i mål. 5-0 sto Marie for, etter en nydelig pasning fra Andrea over halve banen til Marie som sto alene og godt plassert rett foran målet til Bergen Politi og scoret enkelt på en lettere forvirret keeper. Christine fikk æren av å sette punktum for kveldens målkalas, ved å drible seg gjennom hele midtbanen og forsvaret til purken, og plasserte lekent ballen i nettmaskene. 7-0 er et fantastisk resultat på en heller ruskete dag for BSI, hvor feilpasninger og lite bevegelse preget kampen. Bergen Politi trenger helt opplagt å trene på å forsvare seg ved cornere, da BSI satte 3 enkle mål fra cornerflagget.

Lykkelige jenter etter seriens første seier!

Ane Mathea, Marie og Elisa spilte alle sin første offisielle seriekamp i 7er-serien for BSI denne kvelden og gjorde en svært god jobb!