lørdag 3. februar 2007

kom igjen da dere!!

Da har vi hatt et lite møte angående hytteturen gitt! Litt dårlig oppmøte, men vi fikk nå bestemt det viktigste…

Det er selvfølgelig fortsatt mulig å bli med på turen, selv om du ikke har sagt ifra eller ikke bestemt deg helt ennå. Men siste frist, er t.o.m onsdag 7. februar. Før den tid må du ha sagt ifra til enten Marie (98020247) eller Trine (91333763).

Noen av oss har allerede kjøpt billett:
Fredag, 9.feb: Bergen-Hallingskeid (16:28-18:39)
Søndag, 11.feb: Hallingskeid-Bergen (16:36-18:50)

Pris:
Billetten koster 400 kroner tur/retur hvis du er student, og da har du også muligheter for å refundere den dersom du plutselig finner ut at du ikke kan likevel.
I tillegg til billetten, koster det 75 kroner per person per natt (det er jo nesten ingenting!!)i leie av hytten. Vi har laget en liten matinnkjøpsgruppe, og vi beregner at det blir ca 100 per person for mat. Det er da for to middager. Betaling vil skje på turen.

Mat:
Vi har funnet ut at hamburgere er perfekt på fredag når vi kommer frem. Også blir det spaghetti med kjøttsaus på lørdag. Enkelt og greit…
Det hadde vært fint om alle kunne tatt med seg et brød hver, og et stk pålegg. Vi deler på pålegget. Det blir da brød til tre måltider (frokost og lunsj på lørdag, og frokost søndag). I tillegg hadde det vært fint om dere kunne tatt med noe rett i koppen-liknende til lunsj på søndag…
Også er det jo veldig viktig med litt snop! Og potetgull! Og kake for de som har lyst til å lage det…

Drikke:
Vi kommer til å varme opp snø…også må dere ta med det dere vil ha med av andre alkohyler og annen drikke. Rødvin? Øl? Sprit? Opp til deg..

Utstyr:
-sovepose
-ski+staver
-hodelykt, evt vanlig lommelykt
-ullundertøy
-tallrikslåda, dersom du har…
-solbriller
-skismøring
-pålegg+brød
-200 gram stearinlys
-godis
-rett-i-koppen
-vin/øl
-og selvfølgelig vitale ting som tannbørste og mascara (eh..) og undertøy, men det trenger jeg vel ikke å skrive…

Bli med da dere!

Vi tar med spill og spørrebok! Det kommer til å bli skikkelig hyggelig! Vi er til nå ca 8-9 personer som har meldt oss på. Og med tanke på at vi er 24 som vil ha fotballdrakt, må det være flere som kan!!! Kom igjen! Føler du at du ikke kjenner så mange, er dette en gylden mulighet til å bli bedre kjent med dine medspillere!!

Fotballhilsen
Christina

Ingen kommentarer: