onsdag 10. oktober 2007

En kamp, en drops, seier over BI !!

BSI jentene tok en velfortjent seier i dag over et noe uorganisert BI-lag. Da BI-jentene ankom banen sånn ti min før kampstart, var vi allerede i god gang med oppvarmingen, noe som så ut til å overraske dem veldig. De ble nok skremt, og mer skremt skulle de bli når vi satte igang å spille. I første omgang hadde vi full kontroll og med et skudd fra magen signert Kristina og et flott fra Lillian sto stillingen 2-0 til pause. Etter en hyggelig hvil med litt kosttilskudd fra snacksansvarlig Michelle og skryt fra oppmann Astrid, gikk det derimot litt galt... Før Marie hadde fått svelget den siste bananbiten etter pausen fikk BI inn et mål, og sorgen var stor på tilskuerbenken. Ante vi litt spenning? Nei :) Selv om det egentlig aldri var noen tvil om hvem som var kampens herre, gjorde det godt med en herlig lobb fra Mari L. som lurte seg bak en noe flau BI-keeper litt ut i andre omgang. Seieren var sikret og jubelen stor!

Alle var enige om at det hadde vært en bra kamp, og en fin avslutning på sesongen.

Disse deltok på kampen: Kristina L, Ragnhild (keeper), Michelle, Mari L, Marie, Sigrid J, Sigrid H, Lillian, Ann-Kristin og Mari-Kristine. Astrid og Eirun heiet på sidelinjen.

Hilsen Astrid

4 kommentarer:

Mitch/snacksansvarig sa...

Heia BSI, det er vi i svart og blått og kult og rått! Lalalala det gjorde godt med seier og drops som du skrev så fint Astrid;) Vi dropses på mandag!

lina sa...

fantastisk folkens, litt kjapp hoderegning med noen ufullstendige resultater tilsier en 6 plass på tabellen - av 12 lag totalt er dette meget bra for debutsesongen synes jeg!

Anonym sa...

Vi e så dritgo! Detta va gøy:)

Ann Kristin

Sigrid J.S. sa...

hurra! den kampen rocka vi :)