torsdag 5. juni 2008

2-2 og enden er god:)

Da vi ankom sletten stadion for siste gang på mange måneder denne varme juni ettermiddagen, var det med sandstrand og badeball svevende på netthinnen. Oppvarmingen bestod av å bevege seg, ikke løpe og hvertfall ikke spurte. Dette er en oppskrift vi bør følge til punkt og prikke, for i denne kampen ga vi oss slett ikke!

Politiet var store, sterke og ikke minst sytete.. Begge lag fulgte hverandre tett i innsats og spill, men politibetjentene trakk det lengste strået..to ganger, og ledet 2-0 til pause. Tilbake som jeg kan huske har vi ikke klart å snu en kamp etter å ha ligget under.. Line heide oss opp fra sidelinjen og Eirunn datt så lang hun var. Politibetjenten begynte hvertfall å syte, men som bakerste mann ble dommeren nødt til å se rødt. Bigitte plasserte straffen og ballen dødt bak nettet og jubelen var løs som en tøs!

I fin eventyrstil fulgte vi opp og scorte mål numero 2 på corner (selvom Nina ikke helt husker hvordan hun smalt den inn;). Vi kunne ikke fått en bedre avslutning på semesteret! Takk for knall innsats og sesong:)



Neste kamp etter sommeren er 9.september mot BI. Nyt ferien og husk egentrening;)

Og ikke minst: trening nå til mandag på Gyldenpris kl.15.30-17. Denne blir det nok bsi`ere på så ikke vær redd for det. Men i løpet av sommeren anvend gjerne bloggen for å kommentere om dere skal på trening eller ei. På denne måten vet dere om andre også skal spille ball:)

Jeg stikker av til det østlige land og skal hilse fra løvene fra hovedstaden. Sommerklemmert fra mitch som letth blir brunest. GOD SOMMER:)

Ingen kommentarer: