mandag 4. august 2008

Back to school

og da er vi så cool og begynner med Bsi-det er vi igjen:)

Men først vil jeg gjerne ha info om hvem som fortsetter eller ei og minne om at: BSI-avgift må alle betale, 250,- pr. semester eller 400,- for et helt år. Dette inkluderer forsikring.Kontigenten betales til kontonummer 3625.56.98278, husk å skrive navnet ditt på giroen!

Du MÅ du i tillegg sende en mail til økonomiansvarlig Sigrid (bonnieflickan@hotmail.com) når dette er gjort. I denne mailen må du ha med følgende:
- navn
-adresse
- om du har betalt for 1 eller 2 semester (dvs. 250 eller 400 kr)
-fødselsdato
-telefonnummer

Så var det treningstider da. Jeg har ikke fått beskjed om noe annet, så forløpig regner jeg med at vi har de samme tr.tidene som før (pleier det å være sånn dere rutinerte og eldre Bsi-spillere?)

Bsi det er viiii sin første trening braker løs Mandag 18 august: på gyldenpris kl.15.30-17.00 og Onsdag 20 august: på gyldenpris kl 17.30-19.00.

Ellers så ligger vi på 6.plass i serien med tre kamper igjen av sesongen:
9 september: BI Studentene - Bergenstudentene
17 september: Bergenstudentene - Bergen Fengsel
9 oktober: Bergens Tidende - Bergenstudentene

Til sist håper jeg det er noen Bsi ildsjeler som har lyst til å hjelpe meg med å stå ved Grieghallen stand. Vi skal informere og relamere litt for Bsi for å få nye spillere 12 august (universitetsstudenter) og 19 august (høyskolen people). Kl.09.00-14.00 skjer dette begge dagene. Hvem er med på litt kvalitetstid? Du trenger ikke å stå der begge, eller hele dagen engang, bare nok til en liten bsi trall:)

Ha en fortsatt god siste-sommeruke! Så sees vi i en fei.. med litt regnregnregn. Brun Sjefshilsen mitch

Ps. før første match må vi ha Bsi-fest! Basta bom, er sosialkomite ready steady for det?

Ingen kommentarer: