mandag 10. november 2014

Flying start i futsal-serien!

BSI-jentene i ekstase etter storseier!
Søndag 2. november var det klart for første kamp i futsal i Bedriftserien på Sandsli Sportssenter. Oppvarmingen til kampen kunne vært bedre, da enkelte presterte å gå av på feil busstopp. Etter en heftig runde med googling for å finne ut hvor surrekoppene var, ble de hentet og rakk akkurat kampen! På trening hadde vi drillet formasjon og taktikk, BSI-jentene er jo mest vant til å spille 7er fotball utendørs, noe som er ganske annerledes enn å spille futsal. Kampene er 2x18 minutter og med flere detaljerte regler. Tidligere har vi trent lite målrettet til futsal,  men når vi nå meldte oss på innendørs-serien slo Christine til og lærte seg alt det var å lære om futsal! Konkurranseinnstinktet vårt er såpass stort at taktikken den avslører vi ikke her! ;-)

Klare for kamp!

Og taktikken, den fungerte perfekt! Aldri har BSI-jentene spilt finere futsal enn denne søndagen. BSI styrte hele kampen med glans, og var aldri særlig truet av HiB. Etter kun 2 spilte minutter åpnet Christine målkalaset etter en lekker pasning fra Kristine Vårdal. Like etter reduserte HiB til 1-1, etter et skudd fra høgre kant. Målet var ikke spesielt vakkert, men vanskelig å redde for BSIs keeper. Etter 14 minutter scoret Kristine to kjappe mål og sikret 3-1 ledelse til BSI etter pasninger fra Christine og Hanne. BSI-jentene jobbet utrolig hardt og produserte mange gode målsjanser i hele kampen. Sluttresultatet kunne fort ha blitt mye værre for HiB. Like før pause serverte Christine ballen til Elisabeth som elegant dro av et par HiB-spillere og satte ballen kontant i mål. Dessverre svarte HiB med å score ganske kjapt og stillingen til pause ble dermed 4-2.

Pausen brukes til å justere kampstrategien.

Strategien etter pause var å roe ned spillet litt, holde presset lavere og sikre seieren. BSI hadde likevel mye fint spill og mange store målsjanser, og etter 12 minutter var 5-2 et faktum og Christine var målscoreren. Før dommeren blåste av kampen rakk Hanne å putte 6-2 etter et nydelig samspill med Christine, og suksessen ble gjentatt like etterpå, denne gangen med Christine som målscorer. Sluttresultatet ble dermed 7-2, noe vi er strålende fornøgde med!

Neste kamp er mot Statoil 23. november!

HiB, med røde vester for anledningen, har store problemer med å forsere BSIs forsvar.