onsdag 22. oktober 2014

BSI på hyttetur

Sporty BSI-jenter på tur! F.v.: Kristine, Helene, Hege, Andrea, Maja, Kristina, Ingvild og Elisa.


Våre kjære sosialansvarlige har i hele høst planlagt hyttetur for jentene, datoen ble tidlig satt og Djerv-hytten på Ulriken ble booket! Bergen viste seg fra sin vakreste side og vartet opp med storm denne helgen og det var flere som var spente på hvordan dette skulle gå! I tillegg til andre årsaker gikk derfor antallet påmeldte fra 15 til 8 på kort tid, men de som våget å dra på tur fikk en fantastisk opplevelse likevel!

På vei opp Ulriken.


Lørdag ettermiddag startet turen fra Montana med tunge sekker og fullt regntøy. Humøret var på topp og været var foreløpig ikke så ille. Men de fire østlendingene i turfølget fikk virkelig oppleve bra vær når vi nærmet oss toppen, hvor vindkastene kom opp i storm styrke og tok godt tak i både kvinne og sekk. Regnet pisket og tåka kom snikende. Vi skulle heldigvis ikke så langt og kom oss raskt inn i den etterlengtede hytten. Jentene kastet av seg våte klær og gikk i gang med å få fyr i både peis og gasskomfyr. Begge deler viste seg å være utfordrende på hver sin måte, men det er utrolig hva man får til bare man er sulten og kald nok! Det ble dermed stormende jubel når tacoen kom på bordet i en hytte som begynte å bli varm! Utover kvelden forsvant alle lengsler etter høy standard og strøm - ingenting er som stearinlys, peiskos og latter.


Lett å kjenne igjen sunnmøringene i gjengen: begge med hjemmestrikka Mariusgenser!


Elisa sprengfyrer i håp om å varme tacolefsene!



Etter middag rigget vi stuen til en eneste stor seng med masse madrasser og soverposer. Her tilbrakte vi hele kvelden, og tiden gikk fort med utallige runder President, Alias og Black Stories! Stemningen var god med mye latter, fjas og musikk i tillegg til stort konkurranseinstinkt hos alle deltakere. Andrea og Kristina underholdt oss hele kvelden med røverhistorier fra henholdsvis Hamar og Lillehammer. Fotballturneringer, HamKam, Brann, Mjøsa og andre verdensproblemer ble utførlig diskutert og hånet uten at det hjalp hverken HamKam eller Brann fra å rykke ned. 

Fin gjeng!

Askepott og øksmorderen.
Peiskos, kortspill og store mengder digg hører med på hyttetur!

Hele kvelden og natten kunne vi høre vinden ule utenfor hytteveggene og regnet pisket mot rutene. Men Djerv-hytten sto av stormen og når morgenen kom hadde stormen løyet og tåka lettet noe. Frokost, rydding og pakking gjensto og BSI-jentene var klare for å ta seg ned fra fjellet for denne gang (utførlig beskrivelse av alle detaljer fra måltidene er foreviget i hytteboken for den som er interessert).



Elisa forfattet en morsom og detaljert tekst i hytteboken.

Jentene på vei ned Ulriken.



Takk for en bra hyttetur!


Skrevet av Ingvild.



Ingen kommentarer: