Dreamteamet som stilte til start denne søndagskvelden;
Bak fra venstre: Christine, Ingvild, Hanne S., Hanne O.
Foran fra venstre: Kristine A., Angelica, Tonje, Kristina.

Søndagens kamp i korte trekk: veni, vidi, vici - eller som det ble formulert på bussen på vei hjem fra kamp; We came, we saw, we coquered.

Både Tonje og Hanne O. spilte sin første seriekamp for BSI denne dagen og gjorde en kjempejobb! Tonje hadde mange gode redninger og sto stødig i mål, mens Hanne O. scoret i sin debutkamp!

1. omgang hadde en litt rotete begynnelse, hvor BSI-jentene hadde høye skuldre og stresset for mye med ball. Halvveis ut i omgangen scoret heldigvis Christine 1-0 målet og knapt 10 sekunder etter, satte Christine ballen igjen i mål etter å ha snappet ballen rett etter avspark fra HiB og økte ledelsen til 2-0. HiB klarte lenge å forsvare seg, men når BSI fikk roet ned spillet og organiserte seg bedre, fikk HiB store problemer. HiBs største sjanse var når en HiB-spiller kom alene med BSIs keeper og etter en hard duell ble tilkjent straffe. Dessverre for HiB ble straffen satt i venstre stolpe og returen ble klarert av årevåkne BSI-spillere. Like etter, på motsatt banehalvdel, skjedde en lignende hendelse, hvor Kristina ble sklitaklet av HiBs keeper. Dommeren vinket spillet videre - til høylytte protester fra BSI. Til tross for motarbeidelse fra dommeren klarer BSI å vinne kamper!

Christine står her stødig i duell mot HiB!

Etter en kjapp pause og sidebytte, scoret Christine sitt 3. mål for kvelden på imponerede vis. Etter å ha driblet hele HiBs forsvar, driblet hun like greit også keeperen og det sto 3-0. Ved flere tilfeller pakket HiB Christine inn med alle sine 4 spillere - de hadde tydeligvis gjort hjemmeleksen sin og lært hvem som er BSIs toppscorer! Det stoppet ikke Christine - hun ventet med ballen i beina til en HiB-spiller gjorde en feil og fyrte av mot mål. BSI hadde full kontroll gjennom hele 2. omgang og var aldri truet av HiB. På et tidspunkt i 2. omgang vurderte BSIs keeper å stikke å kjøpe seg en vaffel - SÅ mye kjedet hun seg! 4-0 ble scoret av Hanne O., hvor hun plukket opp returen fra en redning av HiBs keeper. Kveldens siste mål ble scoret ved at Christine gjentok dribleraidet fra tidligere i kampen og det sto 5-0!

Vi rakk så vidt å takke for kampen,  før hele BSI spurtet ut til bussholdeplassen, uten å hverken bytte sko eller skifte tøy - det tok vi i busslomma.

Kristine A. og Christine i starten av en fin contring!

Til nå har BSI vunnet alle sine kamper og står med 15 poeng og en målforskjell på 42-3 (eller 45-3 om man inkluderer 3-0 seieren vi ble tilkjent på walkover for første kamp mot Eventus).

Neste kamp er 22. mars mot Statoil. Dette er siste kamp i inneserien og blir dermed seriefinalen mellom lagene på foreløpig 1. og 2. plass på tabellen. Ved seier eller uavgjort vil BSI stå igjen som vinnere av inneserien, ved tap vil sansynligvis målforskjell avgjøre vinneren - og her står BSI sterkt.