torsdag 5. februar 2015

Årets første treningskamp og BSI-fest!


Onsdag 28. januar gjennomførte BSI treningskamp mot Baunes 3. divisjons damelag på Landås. Forventningene til kampen hos BSI var lave - vi regnet med at Baune var ganske gode og BSI-jentene spiller til vanlig ikke 11er sammen.


BSI-jentene i gule vester for anledningen. 

Til tross for piskende regn og iskald vind, viste BSI seg fra en svært god side denne kvelden og beit godt fra seg i kampen mot Baune. I store deler av 1. omgang var det BSI som dominerte banen og hadde de farligste målsjansene. Utover i 2. omgang hadde derimot Baune et større overtak, men BSIs nysignerte keepertalent Tonje holdt BSI inne i kampen og sørget for at sluttresultatet ble 0-0. Dette er BSI svært godt fornøgd med og sesongoppkjøringen årets bedriftsserie kunne ikke vært bedre! Treneren til Baune var også svært imponert over ferdighetene til BSI og skrøt uhemmet av våre flotte jenter!Godt humør hos leder og innbyttere!Den påfølgende lørdagen var det klart for BSI-fest!

En god blanding av nye og gamle medlemmer!

Kristina åpnet hybelen sin i Sandviken, som egentlig er et slott. Mer mahogni i en leilighet skal man lete lenge etter! Dette ble gjenstand for mye moro og enkelte medforfattere ønsket dermed å ytre seg på bloggen:

Mahogni er et av verdens mest eksklusive treverk, og dette har altså Kristina, husvert, bygget huset sitt av. I tillegg har hun investert i et salatbestikk i dette eksklusive treverket [se eksklusivt bilde!) Vi har diskutert verdens arbeidsrettigheter innenfor klesindustrien men ønsker ikke å videreføre denne diskusjonen til dette treverket.


 Eksklusivt bilde:
Liv-Mari og Kristina har det veldig gøy!BSI-fest innebærer som vanlig lek og moro, og blant kveldens aktiviteter var beerpong, flip the cup og push-up challenge! Etter at voksenbrusen var inntatt, ble jentene busset til Onkel Lauritz for mer voksenbrus og fraternisering med blant annet utvalgte fra BSI herrelaget.


Liv-Mari, Bernadett, Kristine og Kristina poserer nydelig for kameraet!


Konkurranseinstinktet hos jentene kommer tydelig frem i flip the cup.Kveldens sitat: "Man trener for å se sexy ut naken, ikke for funksjonen"- Helene.
Skrevet av Ingvild.

Ingen kommentarer: