onsdag 11. april 2007

kampreferat

Bergenstudentene BIL (oss...) møtte Bergenspolitiet til seriens første kamp idag onsdag 11. april.

(bilde: Dagens lag, Line mangler)
Vi møtte opp kvinnesterke, ni stykker. Og sannelig fikk vi ikke varmet opp i det hele tatt, vi begynte ganske brått på, ja. Dette resulterte i at to mål ble skåret mot oss ganske hurtig i første omgang. Etterhvert klarte vi å få til litt mer spill og våre første sjanser på deres banehalvdel var et faktum. Dessverre klarte politiet å putte inn enda et mål før dommeren blåste av.

Pausen ble brukt til peptalk og gode råd fra Line og Lina.

Andre omgang begynte så mye bedre enn første, og vi fikk til en god del spill - Det ble gøy! Vi hadde noen sjanser på mål, og noen av oss hadde noen knakende bra skudd! Men keeperen til politiet var rett og slett for god for oss, og slapp ikke inn noen av mulighetene. Line ble etterhvert dårlig og kunne derfor ikke spille videre. Dette hemmet oss, ettersom vi da bare hadde én innbytter. Spillet vårt dabbet derfor av mot slutten og tre mål snek seg forbi vår egen keeper...

Resultatet ble til slutt 0-6 til hjemmelaget (Politiet, som dere kanskje skjønte).

Vi er likevel veldig fornøyde med kampen! Det var kjempemoro! Og det ble ikke mindre moro av at STUDENT TV VAR OG FILMET OSS!! Yeah! Sjekk ut lokaltv på søndag 23:15. Der vil dere se vårt herlige spill, og et lite intervju med både Line og Lina.

hei og hopp! Dere er alle topp! Det var supermoro å spille kamp! Det anbefales!