mandag 16. april 2007

Litt info- LES!

Ja, ok. kommer noen punkter nedover her nå. Raskt og greit!

- Dersom du har lyst til å være med på cup nå til helgen 21-22 april, må du si ifra til Lina på melding før onsdag kveld! (Lina: 41201157)

- Dersom du vil være med å spille neste kamp i serien, tirsdag 24. april klokken 20:30, må du si ifra til Lina før fredag (20. april). Og hvis du skal være med å spille kampen, MÅ du møte opp på trening på mandag 23.april. Da vil vi prøve å samle kamplaget på et lag slik at vi kan prøve å få til litt ordentlig spill. Ja? Ja, det blir braaa! Men husk at det ikke er sikkert at du blir satt opp på laget. De som er på treningene har førsteretten!

- Ikke glem festen på fredag 20 april! Det hadde vært hyggelig om så mange som mulig kommer! Nærmere beskjed kommer om når det åpner , det vi vet foreløpig er at det blir quiz fra klokken 21:00. Og at ølen koster 25 kroner (billig!)

Det tror jeg var alt! Mye datoer og mye frister, men håper at dere husker alt likevel. Hadde vært best sånn!

Fotballhilsen
Christina

2 kommentarer:

Anonym sa...

forbasket! jeg må på kurs mandag og tirsdag. og jeg som gledet meg sånn til kamp! arg..

Maren

Anonym sa...

hei folkens!!

HUSK! for å kunne være med på festen på fredag, så må dere ha betalt medlemskontigent, bare de som har betalt står på gjestelista!!! så betal snarest og bli med på moroa!!! hilsen festkomiteen