mandag 13. august 2007

Høstsemesteret

Her kommer diverse viktig informsjon for høstsemesteret:

1) Treningssenteret på det nye studentsenteret er *ytterligere* forsinket, ny dato er januar 2008. Dette er VELDIG skuffende for oss, det betyr et nytt halvår med dårlige treningsløsninger, dessverre. Det bringer oss videre til neste punkt:

2) Inntil videre beholder vi treningstidene fra i vår, dvs. mandag 17:15 og onsdag 20:15, begge på Gyldenpris. Det kan endre seg, men da finner du informasjon om det her.
FØRSTE TRENING ER MANDAG 20. AUGUST!

3) Kontigent må alle betale, 250,- pr. semester eller 400,- for et helt år. Du kan selvsagt trene med oss i forkant av betaling. Kontigenten betales til kontonummer 3625.56.98278, husk å skrive navnet ditt på giroen! Frist for å betale er 1. september.

4) Første kamp er onsdag 22. august, og de som ønsker å spille må sende en sms til Ann Kristin, som tar ut laget denne gangen (tlfnr i margen).

5) De neste kampene er 29/9, 5/9, og 12/9. Info om påmelding kommer senere.

6) Sist, men ikke minst ønsker vi alle som ønsker å spille fotball velkommen, uansett ferdighetsnivå:) Møt på trening mandag 20. august kl 17.15 på Gyldenpris, og følg ellers med på blogen for info om treningstider og kamper.

Mvh Ann Kristin

2 kommentarer:

Anonym sa...

sweet! Høres kjempebra ut med høststart!
Jeg flytter til Paris 1.september, men tenkte å være med å trene fram til jeg reiser. Første treningen nå på mandag kræsjer med et møte, men planen er å stille på kampen på onsdag. Skal bli gøy å se alle igjen!
=)

-Line-

Anonym sa...

heihei!! då gøy at fotballen fortsetter for fulle mugger..Kunne veldig gjerne tenke meg å være i Bergen sammen med dere, men er nok i Køben for øyeblikket. Flyttet ned i dag faktisk! Har funnet et jentelag her nede. Så får vi se hva vi klarer å få til av vennekamper mellom oss. Hadde jo vært kult!

Kos dere masse!

Savner dere!

Klemmer Christina