onsdag 29. august 2007

Vi e di bæste, di aller-aller BÆSTE

Jada, vi vant nok en gang. Bynne bra denna høstn her:)

Første omgang va riktig nok et eneste kaos der vi hadde store problema m å finne roen, eller medspillera for den del. Etter en glipp av både forsvar og keeper fikk Sparebanken Vest inn et mål. I tillegg hadde vi en dommer som visste å slå ned på det meste, sånn at begge lag fikk gule kort før pause.

Etter en motiveranes pause kom vi utpå og fikk endeli igang litt spill og en del avslutninge. omtrent halvveis ut i andre omgang hadde Birgitte ei nydeli avslutning og vi hadde 1-1! Kort tid etter gjorde Marie forarbeidet, og Anne Berit løp inn 2-1, som ble sluttresultatet.

Det særdeles verbale laget (vi fikk klage fra SpV;) var: Marie, Anne Berit, Ann Kristin (keeper), Michelle, Anne-Kristin, Nina, Kristine L, Birgitte, Mari L.L. og Line (som vi ønske et fint år i Paris)

Kjempebra jobba alle sammen!

A.K.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Så bra!=) flinke dåke e folkenz:)
eg har "eksamen" 10. lr 11.sept., så kjem tbake på trening når d e unnagjort;)

Anonym sa...

GRATULERER :D fin gest til Line i hennes (foreløbig) siste kamp syns jeg! virker som om det har løsna litt for oss nå, rykka fra 10 til 5 plass med denne seieren.. tenker vi går for topp 3! ;) gøy at så mange nye er med og bidrar så bra også :)

Anonym sa...

ja det var en kongekamp! Virkelig kollektiv seier!
Ja nå regner jeg med det går støtt fram mot tabbeltoppen.. kommer å folge nøye med fra Paris, og er tilbake i januar! Lykke til!!

(husk å feste masse)

Klem fra Line

Anonym sa...

Gratulerer så MYE! Dette tar jo helt av! Følger med på dere med Argusøyne fra Køben, vet dere! Lykke til med resterende kamper.

Hei så lenge!

Fotballhilsen
Christina

Anonym sa...

åå..glømte å skrive Karine!!(anonym øverst;P)