onsdag 2. april 2008

Sommerfest er best!

Stine inviterer til SOMMERFEST hjemme hos seg på lørdag (5.april). Dette vil si at alle må kle seg i sommerklær på en eller annen måte..som kanskje får oss til å måpe (det rimte)! Adressen er Falsensvei 42 på minde, to busstopp etter danmarksplass.

I forbindelse med denne happeningen slår vi 2 fluer i en smekk og holder et fotballmøte/vors hos Mona først. Sesongen nærmer seg nemlig med stormskritt.

Veibeskrivelse til Mona: "Ta en av 20-bussene fra byen mot minde. Gå av 3.stoppet etter Kiwien på venstre side. Der med Elfag-skiltet. (trur d e Elfag d står. Uansett; stoppet du går av på når du skal på brann-kamp.) gå over veien. Gå gjennom hageporten v busstoppet, gjennom hagen til høgre, og ring på døra nede. Adresse: Schweigårdsvei 1 F." hehe

ALTSÅ: LØRDAG KL.20.00 HOS MONA! Ikke kom før eller etter. Niiiiice:)

Husk også generalprøven på onsdag: treninggskamp mot Jussen kl.17.00! Hadde vært tipp topp om alle kunne sende meg en mail om hvor de spiller på banen innen søndag. På treningen på mandag vil vi prøve å få mest mulig kamprelatert og flott om så mange som mulig kommer!

Shabang fra Mitchi

2 kommentarer:

Anonym sa...

heeeeey.. kl.20. - hvilken tid er deet å begynne vorspielet på??

Det betyr at eg dessverre må melde pass.. begynner på nattevakt kl.21.00! *hulk*!!

Treningskampen får eg heller ikke med meg. Skal være lærer på leirskole på Geilo hele uken. Har forresten vært syk etter laget mitt vant tilslutt på treningen på mandag (hehehe). Hva ofrer man vel ikke for BSI! Hehe.

Hvis jeg ikke ser dere i det hele tatt må dere ha MASSE lykke til!!

hilsn LINE

BSI jentefotball sa...

Den er goody Line! Synd du må melde pass.. Du får ha en super uke på Geilo!!!

Ofrer alt for BSI;)

Hilsn mitch