onsdag 7. mai 2008

Hurra!

Endelig hull på byll og MÅL! For vi er laget av stål. På denne solfylte onsdagen på sletten stadion startet vi aller best. Farlige angrep, målsjangser og bitchfighting krydret vår første omgang (alle i sine egne Bsi-drakter for anledningen). Det andre laget stod for feilkastene, men de hevdet selv at de lett klarte å hente ballen i gjørme-gropen hvertfall.

I andre omgang sa det pang, pang, og Sigrid satte matchballen uten luft i mål! Etter vårt første mål produserte vi enda giftigere angrep og Eva satte dødstikket og punkterte kampen 2-0. Bsi det er vi og takk for en kjempe ivrig heiagjeng/ballhentere;)

Ps. Det er mulighet for å bli med på guttenes trening på fredag på studentsenteret kl. 20.00-21.30. Skriv gjerne kommentar her de som har tenkt å ta turen.