mandag 5. mai 2008

Onsdag:)

Då var me klare og fininnspelte til kamp mot Ernst&Young på onsdag kl. 17.30. Alle som skal spele må møte 16.45 på Sletten. Går 90-buss frå sentrum (olav kyrres gt.) kl. 16.15. Ellers så må alle som har tid og annledning komme og heie. Dersom du har lyst å trene til vanleg tid, gje ein kommentar under slik som sist!

5 kommentarer:

Kamilla sa...

Hei! Eg var på ei trening for eit par veker sidan, og har veldig lyst til å vere med fast, men ting har kræsja litt dei siste gongane.. Så eg trur ikkje eg er kampklar akkurat, men er veldig med på å trene i morgon dersom nokon andre er det:)

Charlotte sa...

Jeg er ny og vil gjerne trene!

Michelle sa...

Heisann!
Det er sjipt å si, men det blir desverre ingen trening i dag pga for få folk. Kom å hei på matchen i dag hvis dere har lyst. Og vel møtt på trening på mandag:)

Kamilla sa...

Skjønte nok at det ikkje blei noko når det var berre Charlotte og eg som hadde skrive her;) Lykke til på kamp! Michelle: Har du funne ut om det er mulig å vere med og trene på Studentsenteret for meg som ikkje er student?

Michelle sa...

Hei igjen Kamilla..
For å trene på studentsenteret må du i alle fall ha betalt BSI-avgiften. Da kan du få trene inne. Men denne mandagen blir det utetrening, så bare å joine uansett:)