tirsdag 7. oktober 2014

Treningskamp og fest med guttelaget



I løpet av de siste to årene har det blitt en fin tradisjon for dame- og herrelaget til BSI å møtes for en treningskamp med en påfølgende fest. Dette ble gjennomført med stor suksess fredag 3.oktober. Lagene møttes for fotballkamp på Krohnsminde kunstgressbane for en to timers lang økt. Av erfaring fungerer treningskampen best med blandede lag, da herrelaget innehar noe bedre løps- og teknikkferdigheter enn damelaget. Det ble en artig og jevn kamp som endte 3-2 til det svarte laget mot de gule.




Få timer etterpå var denne gjengen klare for mer sosialisering og moro! Elisabeth inviterte oss alle til fest hjemme hos henne og med godt oppmøte ble kvelden utrolig gøy. Guttene stilte med snacks og forfriskninger, mens jentelagets fantastiske leder Kristine hadde forberedt tidenes konkurranse! Gjengen ble delt inn i 4 grupper og første del av konkurransen bestod av en spennende quiz, før flere artige leker skulle gjennomføres. Et vinnerlag ble kåret og Kristine delte ut fantastiske premier bestående av blant annet en kaffetrakter, headset, kniver og en vibrerende treningsmanual! Etter en siste øl hos Elisabeth tok vi turen til Chagall og fortsatte festen der.

Takk for en vellykket kveld - vi gleder oss allerede til neste semesters fellesfest!


En av Kristines konkurranser!
Rådslaging og taktikk må til!



Kristine viser Magnus og Thomas hvordan neste lek skal utføres.

Ikke alltid like lett å forstå hvordan man skal ta på seg nebbet.

Nebbet ble til slutt posisjonert riktig og jakten begynner!

Torsdag 9. oktober er det klart for Bergen Challenge og 3 kamper i gruppespillet! Klarer vi å bli nr 1 eller 2 i gruppen vår går vi videre til kvartfinale/semifinale fredag, og dersom det utrolig skulle skje går finalene av stabelen lørdag 11. oktober.

BSI har flere utfordringer i vente! Bedriftsserien innendørs begynner 2. november med kamp mot HiB i Sandslihallen. For mer informasjon, klikk her!


Skrevet av Ingvild.

Ingen kommentarer: