onsdag 24. september 2014

MÅLFEST I SISTE SERIEKAMP

Lykkelige seriemestere 2014!

Årets siste kamp i bedriftsserien ble spilt mandag 22.september på Wergeland. Med uvanlig mange tilskuere, flombelysning, en seriemestertittel å forsvare og med et reporterteam fra Studvest på plass hadde BSI-jentene et stort press på seg for å vinne kampen. Alle jentene kjente på nervøsiteten og vi visste at kveldens motstander Statoil var et godt lag og at det ville bli en tøff kamp. Jentene ga alt, og litt til, og gikk seirende ut til slutt. Det ble en målrik kamp, hele 8-3 lød sluttresultatet på.

Hanne T. og Hanne S. med full konsentrasjon!

BSI gikk høyt ut fra start og la et stort press på Statoil tidlig i 1. omgang. Allerede før de første 5 minuttene var spilt, hadde BSI flere gode målsjanser. Første scoring i kampen kom etter en perfekt lagt corner av Elisabeth inn i feltet hvor måltyven Christine sto klar og satte den sikkert bak Statoils keeper. Statoil svarte raskt med et godt angrep som resulterte i scoring. Det sto dermed 1-1. Det tok imidlertid ikke lang tid før Christine igjen sto godt plassert, ble servert ballen og scoret. Ledelsen ble nok en gang kortvarig, da Statoil igjen svarte lynraskt og reduserte til 2-2. BSI hadde utrolig mange farlige målsjanser og Statoil var heldige at det kun sto 2-2. Jentene fra BSI kontrollerte fullstendig kampen, trillet ballen lekent på Statoils banehalvdel og spilte god fotball. Statoil hadde minimalt med sjanser og fikk til lite spill, men var derimot nådeløse når de først fikk en målsjanse og var svært effektive. Før dommeren blåste i fløyten for pause, satte Christine sitt tredje for dagen, og kunne endelig juble for et ekte "hattrick"!

Liv-Mari, Kristina og Hege har det gøy også som innbyttere!

2. omgang viste seg og bli enda mer spennende, målrik og duell/skade-rik enn 1.omgang! Med en ledelse på 3-2 til BSI var kampen fortsatt helt åpen og av dyrkjøpt erfaring fra tidligere oppgjør vet BSI-jentene at en liten ledelse fort kan snu. Strategien for 2.omgang var fortsatt høyt press i håp om å stresse Statoilspillerne mest mulig og fortsette med det gode pasningsspillet fra 1.omgang. Strategien fungerte perfekt, for før dommeren hadde fått opp pulsen igjen etter pausen vant BSI en duell på midtbanen og en rask pasning ble slått opp på høgre kant hvor det var masse rom og Kristina kom på løp. Hun la en perfekt ball inn foran mål hvor vår fantastiske Christine selvfølgelig var godt plassert og økte BSIs ledelse til 4-2. Men atter en gang svarte Statoil utrolig raskt og klarte å lure ballen inn bak BSIs keeper Ingvild for tredje gang.

Tabellen ved serieslutt i bedriftsfotballen 2014. Topp 4 er studentlag :)

Ved 4-3 ble det tydelig at Statoils spillere var slitne og begynte å bruke hardere virkemidler for å stoppe BSI. Liv-Mari ble desverre et av Statoils offer, og en stygg takling endte med at hun måtte støttes ut av banen og isposene måtte finnes frem. Forhåpentligvis var det ikke en alvorlig skade og vi håper å se Liv-Mari raskt tilbake på treningsfeltet. Dette stoppet ikke BSI, som fortsatte å rulle opp angrep etter angrep, og endte med at Christine puttet fire mål til bak Statoils vaklende keeper. Christine jobbet utrolig hardt gjennom hele kampen, med mange harde dueller og fantastiske finter kjempet hun inn alle 8 målene for BSI denne kvelden (nesten 3x "hattrick"!). Både Kristine, Helene, Hanne og flere av BSIs spillere hadde gode skudd på mål men alt ble enten reddet av Statoils keeper eller gikk like utenfor mål. BSI vant til slutt 8-3 som er et fantastisk resultat mot Statoil! Vi gratulerer Christine som BSIs toppscorer 2014, og jeg tipper hun er toppscorer i bedriftsserien 2014!

Studvest har publisert en artikkel fra kampen, for å lese den trykker du her og blar til side 12!

Med vår fantastiske prestasjoner i bedriftsserien i år, har vi bestemt oss for å melde oss på bedriftsserien i futsal som går gjennom vinterhalvåret! Dette betyr nye, tøffe utfordringer noe som passer BSI-Jentefotball perfekt! Oppdateringer fra kampene kommer selvsagt fortløpende. Det blir ikke spilt kamper like ofte i denne serien, en søndag i måneden er hva vi antar. BSI er også påmeldt til Bergen Challenge, vintersesongen blir derfor mer spennende en vanlig i år!