tirsdag 9. september 2014

"Barneskirenn!"

Bak fra venstre: Kristina, Hanne, Christine, Liv-Mari, Elisabeth, Solveig. Foran fra venstre: Kristine, Helene, Ingvild.

Forholdene lå til rette for en bra kamp på Wergeland (Rautjern) denne mandags kvelden mot TV2, med flott oppholdsvær og en nyraket, tørr grusbane som sto i stor kontrast til forrige ukes kamp. Solveig var ekstra oppspilt før kampen og hadde et stort håp om å få gruse noen TV2-kjendiser. Det viste seg raskt at laget bestod av heller anonyme damer. Med samme dommer som forrige kamp var BSI-jentene noe skeptiske og la strategien opp til å være litt forsiktige i duellene, for å se an hvordan dommeren dømte. Det viste seg at dommeren har begynt å like BSI og ga oss flere (riktige) frispark - også i stor kontrast fra forrige kamp mot Bergen Politi.

Pausen brukes effektivt og strategien justeres!

Helene teaser med et bilde av hennes lekre fotballbein!

Helen følger opp med en kampselfie!

Tross stor entusiasme og energi før kampstart, ble det en rimelig tam kamp og utrykk som "barneskirenn" og plankekjøring passer godt for denne kampen. Jeg tror vi kan konkludere med at BSI spiller best og er mest engasjert når vi spiller mot gode lag. TV2 dro ned tempoet og fikk til lite bra pasningsspill. Det virket som om de satset alt på å få ballen opp til deres møtende spiss. Dette gjenomskuet BSI-jentene raskt og markerte henne bra. Gjennom hele kampen var det BSI som hadde initiativet og satte TV2s forsvar og keeper på store prøvelser. Kristine startet kampen som spiss og scorte lett 2 raske mål, før Christine kom inn på som spiss og økte ledelsen til 4-0. BSI hadde hele kampen full kontroll og var aldri truet. Nok en kamp med nydelig forsvarsspill gjorde BSIs keeper fullstendig arbeidsløs som ble kald og begynte nesten å kjede seg! Det må legges til at TV2s midtbane- og angrepsspillere heller ikke var førsteklasses. Etter noen strategiske justeringer i pausen gjorde BSI også en bra andre omgang, hvor Liv-Mari først puttet et mål, før Christine og Kristine scoret et mål til hver. Kampen endte fortjent 7-0 til BSI, og både Kristine og Christine kan skryte av å ha gjort "hattrick" (disclaimer: selv om det teknisk sett ikke er "ekte hattrick", som det ble påpekt og utførlig diskutert etter kampen - kommentarfeltet under er lov å bruke om noen føler behov for videre diskusjon av dette betente temaet)!

Lekeslåssing og godt humør er fast innslag på kamp!

Dommeren, som tidligere nevnt har begynt å like BSI, kommenterte nok en gang at vi er et bra lag! Men han mente forrige kamp mot Bergen Politi var mye bedre enn dagens kamp, siden det var den beste damekampen han hadde sett og dømt! Takk Ole Petter!

Oppsummerende bilde: store rom og BSI med kontroll på ballen!

Med kun 6 baklengsmål sammen med 31 scoringer så langt i serien er BSI laget med den beste målforskjellen. Dette tyder helt klart på et bra sammensatt lag i alle ledd! Lagene like under BSI på tabellen, NHH, Medisin og HiB spilte alle uavgjort i sine kamper i runde 7. Dette er svært positive nyheter for BSI og vi leder nå med 5 poeng ned til 2. plass - BSI leder fortsatt serien! 6 poeng skal deles ut før sesongen er over og alt kan skje i bedriftsfotballen! Klikk her for alle resultater.

BSI har det gøy på sidelinjen og!

Neste kamp spilles mandag 15. september kl 19.30 på Wergeland mot Tryg. Her er det store sjanser for nye 3 poeng og et enormt steg mot å bli seriemester for andre året på rad og verdensherredømme (jf. selvbildet til Bergensere).

Førstkommende lørdag er det bli-kjent fest for BSI-Jentefotball og jeg oppfordrer alle nye og gamle spillere å ta turen! Sjekk ut facebook-arrangementet for mer info!