fredag 5. september 2014

Tross dustedommer - BSI seirer igjen!

Wergeland (Rautjern) mandag 1. september kl 20.30. Det har blitt mørkt, det regner kattunger, søledammer og overvann dominerer grusbanen. Det er mildt sagt guffent å være ute denne kvelden og det skiftes drakter og fotballsko under paraplyer - uten at det hjelper i noen særlig grad mot å bli våt. Dagens motstander er Bergen Politi, et lag vi kjenner godt fra tidligere oppgjør og "ELIN" er selvsagt på plass (klassisk intern BSI-referanse).

Litt regn skremmer ikke BSI!



Kampen var spennende fra begynnelse til slutt, hvor BSI dominerte jevnt over i begge omgangene samtidig som politiet ga oss god motstand. Mye bra pasningsspill og tøffe dueller viste at BSI var banens beste lag - det gjensto kun å score mål! Regnværet og våte, skitne drakter ble raskt glemt når adrenalinet og konkurranseinstinktet slo inn. Vår største utfordring var alle søledammene som svært effektivt stoppet fotballen, noe som skapte mange unødvendig farlige situasjoner for begge lag i tillegg til at flere "ferdigscora" mål for BSI sin del ble reddet av overvannet til alt hell for Politiet. Keeperne på begge lag reddet flere skudd ved å plaske og rulle rundt i de enorme innsjøene foran målene. Resultatet kunne fort blitt stygt da BSI Jentefotball hadde helt utrolig mange store målsjanser samtidig som Politiet sjelden klarte å forsere BSIs ypperlige forsvarsspillere! Christine scoret i kjent stil tidlig og gjorde 1-0 før Politiet raskt reduserte til 1-1 etter en uvanlig kollektiv forsvarstabbe av BSI. Etter litt kjeft fra lagets keeper ble ikke den feilen gjentatt, og Hanne kunne dermed score nydelig og sende laget i ledelsen igjen! Desverre var dommeren noe rusten (for å underdrive noe helt vanvittig) da han dømte frispark ved flere anledninger til fordel for Politiet hvor det helt klart var BSI som burde fått frispark. Særlig en situasjon var helt horribel, og Politiet tok frisparket raskt som fort kunne ha ført til redusering. BSIs keeper tok på seg ansvaret med å skjelle ut dommeren uten at det førte til noe godt. BSI klarte heldigvis å avverge og svarte med at Kristine puttet til 3-1 før Christine satte spikeren i kisten og la på til 4-1. En utrolig viktig seier for BSI!!




Seiersselfie:Hanne og Signe er fornøgd!
 
 
Tradisjon ved seier: BSI - DET ER VI!!





Ved kampslutt ble BSI Jentefotball lovpriset av dommeren som mente at vi var veldig gode og at det var lenge siden han hadde dømt en så bra kamp! Jeg kan ikke si det samme om dommeren. Men takk.



Tabellen 3. september 2014


Tabellen i bedriftserien er fortsatt hyggelig lesing for BSI Jentefotball! Men med en ledelse på 3 poeng og fortsatt 3 kamper igjen av sesongen kan mye endre seg, og det er svært jevnt mellom 2. og 7. plass. Kampene som gjenstår er henholdsvis mot TV2, Tryg og Statoil Bergen. Ved full pott er det 9 poeng å hente, men tidligere oppgjør har vist at både TV2 og Statoil Bergen er gode lag og vi kan dermed forvente oss tøffe oppgjør. BSI Jentefotball har derimot en stor fordel, nemlig at selv om laget allerede består av mange gode spillere, så rekrutterer vi hele tiden nye talentfulle jenter!





Med 3 kamper igjen av sesongen ser det ut som Christine blir årets toppscorer!




Flere bilder fra kampen:

En av mange tøffe dueller.

BSI er offensive - slikt blir det mål av!

Trener Elisabeth og vår nye leder Kristine forbereder seg til kamp!

Trener Hanne digger å spille fotball i regnet.




Neste kamp er mandag 8. september 19.30 på Wergeland mot TV2!


- Skrevet av Ingvild (kampens keeper - sannsynligvis med svært subjektive meninger).

Ingen kommentarer: