onsdag 17. september 2014

SERIEMESTERE 2014

GRATULERER TIL ALLE BSI-JENTER!
Glade seriemestere bak f.v.: Helene T., Elisabeth, Hanne, Solveig, Kristine H., Maja. Glade seriemestere foran f.v.: Ingvild, Helene O., Kristina, Christine.

Det var klart for sesongens nest siste kamp i bedriftsserien mot Tryg på Wergeland grusbane. Under oppvarming snakket vi med dommeren som kunne fortelle oss at lagene under oss på tabellen hadde spillt uavgjort i sine kamper tidligere samme dag. Vi innså dermed at selv om BSI skulle tape begge sine to siste kamper, ville vi fortsatt vinne serien ettersom vi ledet med 5 poeng før runden! Jentene jublet dermed FØR avspark denne gang! Med senkede skuldre og ingenting å tape var vi klare for å ha det gøy! Strategien for kampen var alle enige om - her skal flest mulig få score, til og med keeper!

Avspark etter pause.

BSI startet friskt og ga alt, selv om vi teknisk sett ikke behøvde å gjøre noe som helst. Det meste av spillet foregikk på Tryg sin banehalvdel og BSI spilte god fotball og kontrollerte hele kampen. 1. omgang var preget av en fremvisning av nydelig fotballspill med mange gode angrep. 1-0 ledelsen kom svært tidlig i kampen, hvor Hanne ble felt innenfor 8-meteren og dommeren (Ole-Jørgen :) ) dømte korrekt straffe. Kristina hadde uttrykt før kampstart at hennes eneste mål for kampen var å score, og hun fikk dermed æren av å ta straffen. Uten å nøle satte hun straffen sikkert bak en fomlende keeper. Like etter meldte en helt fersk BSI-jente seg på målscorer-listen, nemlig Kristine H. som sikret 2-0 ledelse. Både hun og Maja spilte sin første kamp i BSI-drakten og gjorde det svært bra! Etter dette bare rant målene inn, og vi måtte konsentrere oss om å juble og være glade for hvert mål!

God forsvarsjobb gir kontringsmuligheter! Dommer Ole Jørgen står i kjent positur.

Tryg produserte lite og kom til få sjanser. BSI leste spillet deres godt og snappet ballen lenge før det ble farlige situasjoner. BSIs keeper Ingvild fikk kun ballen når hun måtte hente den bak mål etter at Trygs antatt sterkeste spiller nr 13 prøvde seg på flere langskudd fra midtbanen som ikke kom i nærheten av nettmaskene. Før 1. omgang var over ledet BSI hele 6-0 og de resterende scoringene ble gjort i denne rekkefølgen: Christine, Hanne, Christine og Christine. Det betyr at for andre kamp på rad har Christine scoret "hattric". I pausen var det generelt god stemning og det var lite som måtte justeres. 2. omgang var mindre spennende hvor BSI-jentene kontrollerte seieren sikkert helt inn. Omgangens eneste scoring kom fra Hanne som satte sluttresultatet til 7-0. Noen minutter før kampslutt fant BSIs keeper Ingvild ut at dette ble for kjedelig og beordret Kristina i mål. Vi la om til det noe utradisjonelle systemet 1-4-1 og Ingvild kom inn som midtbanespiller. Like før kampslutt ble hun felt av en spiller fra Tryg, dommeren dømte frispark og Ingvild satte den like utenfor høgre kryss. BSIs målsetting før kampen ble dermed ikke oppnådd - keeperen scoret ikke. Kampen endte 7-0 og et strålende fornøyd BSI-lag jublet hele veien hjem!

Tabell 2014 med 1 kamp igjen å spille. Se særlig målforskjellen og poengavstanden ned til 2.plass!!!

Tabell 2013 ved serieslutt. Det var tydelig en mer jevn sesong i fjor.

Dagens funfact: Det er i dag 848 dager siden BSI-Jentefotball har tapt en kamp i bedriftsserien (22.mai 2012 tapte vi 1-0 mot HiB).

Siste kamp i bedriftsserien spilles mandag 22.09.14 kl 19.30 mot Statoil på Wergeland.

Tradisjon tro måtte det feires med kake på trening! Mer feiring blir det etter siste kamp neste uke!

TAKK TIL ALLE SOM HAR BIDRATT I ÅR TIL AT BSI NOK EN GANG KAN HEVE POKALEN!

BSI-Jentefotball arrangerte fest i helgen, hvor det var rundt 14 stk på vors hos Hanne. God stemning, artige drikkeleker og relativt høyt støynivå preget festen, som til slutt utartet seg i allsang og senere en tur på byen hvor alle ble splittet på Scotsman, Lille og Kvarteret. Fest med BSI er gøy det!