onsdag 17. januar 2007

Referat fra fotballmøte tirsdag 16. januar 2007

- Styret: Lina Christiansen
Guro Stødle
Christina Dannow: Kontaktansvarlig

- Drakter:

En liste ble sendt rundt på møtet der de som ville ha drakter med navn og nummer kunne skrive seg på. Det er til nå 18 stk som har skrevet seg på listen. De som ikke har skrevet seg på, kan sende en mail til Christina (cdannow83@hotmail.com) , så skal jeg føre dere på. Har ennå ikke skrevet opp størrelsen. Christina vil snart ta kontakt med han som ordner bestilling av draktene, og høre om det finnes damestørrelser på draktene. Deltakende på møtet ble enige om å ha de samme mørkeblå draktene som guttene har. De blir kortermet, og med etternavn og nummer bakpå, og ”nydelig” reklame foran. Vi kommer til å kjøpe 3 drakter i tillegg, slik at det helt fint er mulighet for de som ikke har kjøpt drakt, å være med å spille kamp. Drakten koster 100 kr per stk.

- Treningstider:

- Torsdager: Førstkommende torsdag (18.januar) blir det trening på Krohnsminde klokken 14:30. Løpende informasjon vil komme angående treningstider fortsatt. Vi ble enige om å sjekke ut Gyldenpris. Lina har vært og sjekket hjemmesidene til Møhlenpris, og det ser ut til at det er ledig en god del fremover i tid. Vi vil derfor fra neste uke (uke 4) prøve å møte opp på Møhlenpris 17:45 på torsdager for å se om det er ledig, og deretter gå over broen til Gyldenpris dersom det ikke er ledig.


- Mandager: Vi skal innføre trening på mandager også, allerede fra førstkommende (22.januar). På Gyldenpris. Vi må snakke med Jus-jentene angående fordeling av treningstid. Foreløpig er det trening for oss fra 17:00-18:30. Her kan fort bli forandring i tid, men skal prøve å få ordnet det før mandag. Så sjekk hjemmesiden på søndag!


- Tirsdager: Fortsatt trening på Fantoft. Har forandret tid til 15:00-17:00. Vi kommer til å beholde innetreningen frem til påske. Det koster 40 kroner å komme inn hver gang for de som ikke har SIB-treningsabonnement. Det blir 280 kroner til sammen frem til påske. Snakket med Christian senere på kvelden, og han fortalte at vi alltid har betalt, og kommer til å måtte fortsette med det.

- Bedriftsserien:

Vi har blitt meldt opp i bedriftsserien i Bergen. Det er 7er fotball. Alle kampene blir spilt på ett sted: Slettebakken (buss 90 fra telegrafen). Serien begynner i slutten av april og varer frem til juni, og begynner igjen i august/september etter sommerferien. Alle kampene blir spilt på ukedager.

- Penger:

Det er snakk om å legge inn litt penger i en felleskasse med guttene og leie treningstid på Krohnsminde. Det er superdyrt, så dette kan fort føre til at vi ikke lenger får gratis cuper. De som var på møtet var enige alle sammen i at det er bedre å få en fast treningstid på Krohnsminde, enn å ha gratis cupmuligheter. Dette er fortsatt i planleggingsfasen. Vi må få med oss noen andre undergrupper i BSI (kanskje rugby) for at vi skal få til å leie på Krohnsminde. Foreløpig går pengene til cup. Leie på Krohnsminde blir et prosjekt som vi håper går i orden i løpet av 2007.

- Hyttetur:

Marie og Trine står i spissen for å få ordnet en hyttetur iløpet av vinteren. Vi vet ikke helt hvilken hytte det blir ennå. Kanskje en SIB-hytte, eller BSI-friluft sin? Uvisst foreløpig…Helgene det er snakk om er i hvert fall 2-3 feb, 23-25 feb eller 2-4 mars. Vi får nesten bare se hva som er ledig. Før jul var det snakk om å invitere med guttelaget. Er det interesse for dette? Det virket som om de likte tanken…

- Kontingent:

Det koster fortsatt 200 kroner per semester å være med i BSI. De som ikke har betalt for våren, må nesten gjøre dette så fort som mulig. Kontonummeret er 3625.56.98278. Her må en mail i tillegg sendes til Lina (er det greit Lina??), med navn og kontonr, og også skrive navn på giro, eller på ”melding” på nettbank.

- Telefonliste:

Dette ble ikke tatt opp på møtet, men vi fant ut etterpå at det er smart å lage…I forhold til å melde opp laget i serie også, er vi nødt til å ha adresse, fødselsnr, telefonnr, mailadresse, og fullt navn. Hvis alle kan sende mail til Lina med disse opplysningene så fort som mulig, hadde dette vært tipp toppers! Hennes mailadresse er: ljungberg_@hotmail.com.

- Reklame:

Vi skal prøve å få Studvest til å skrive bloggadressen vår i en utgave. I tillegg vil det bli hengt opp lapper på de fleste fakultetene (og nhh?) med bloggadressen vår slik at flere jenter har mulighet for å være med hvis de vil. Skal sende adressen til Christian også, slik at vi blir linket til/fra uib sine hjemmesider. Skal se om vi etter hvert får til å lage en uib.no side istedenfor blogspot.com.
Hjemmesideadressen vår er forøvrig: bsi-jentefotball.blogspot.com.

- Det er Coca Cola cup 27-28 januar. Noen som er interessert i å være med? Vi må melde oss på før førstkommende søndag

- Leder for BSIfotball? Guttene luftet også for jentestyret at de kunne være interessert i å ha en jente som leder for BSIfotball. Noen som er interessert i dette?

- Neste møte:

Vi ble enige med guttene i å ha et fellesmøte med dem mandag 12. februar klokken 19:00 på Kvarteret. Lokale blir annonsert litt senere.. Jo flere som kommer, jo hyggeligere blir det! Da blir det mulighet for å bli litt bedre kjent med guttene, og en gyldig grunn for å ta en øl på en mandag…

Noe jeg har glemt? Noe dere lurer på? Si gjerne ifra!

Fotballhilsen

Christina

9 kommentarer:

Anonym sa...

Jepp, bare send kontonummer og til meg, så får jeg alt inn på samme liste..:) de som ikke betaler kontigent og ikke sender den informasjonen det er snakk om til meg, kan ikke være med å spille kamper i bedriftserien.. :o

Lina

Anonym sa...

OOG, CUPER SOM ER IGJEN:

IFS BØNES:
26 - 28. januar

09 - 11. februar

09 - 11. mars

COCACOLACUP:
Vestlandshallen 28.01.2007
Vestlandshallen 10.02.2007 (lørdag)

Foreslår at vi, litt avhengig av interesse prioriterer cocacolacup? Skal prøve å opprette kontakt med mr.IFS, og finne ut om det blir snakk om jenteklasser der oppe.. ellers går det jo ann å spille to turneringer på en helg, vi er jo mange nok:)

Lina igjen

Anonym sa...

helluuuu

jeg er klar for cup 28 januar:D

og trening i morgen kommer jeg også på, men kan være klokken nærmer seg 15 før jeg er der;) åssen underlag er det der?

Anonym sa...

Yoz,

ser ut som lyset er på på Gyldenprisbanen uavhenig av om det er folk der eller ikke. Mål er det forresten også

-Ingvild

Anonym sa...

det er kunstgress på Krohnsminde. veldig deilig underlag!

christina

Unknown sa...

jeg kan dessverre ikke komme imorgen, forelesning fram til klokken fire... jeg har nattevakt hele neste uke, så tviler på at jeg kan være med på cupen. er den begge dagene? varer den lenge?

Anonym sa...

Jeg er også klar for cup og trening imorgen! moro!:) OG, all kredit til styret, dere gjør en kjempejobb!

Maren

Anonym sa...

heihei!
det ser ut til at to stk har valgt tallet 9 til drakten. Dette gjelder Karine Rønneseth og Linn Monsen. Karine var det første som skrev seg på listen, så kanskje hun har førsterett..? Det får dere nesten ordne opp i selv, er jeg redd...Kan nok ikke ha to stk med samme nr dessverre! Håper det ordner seg!

christina

Anonym sa...

ups! hvis 9 ikkje e ledig så kan dåkke bare skriva opp ett eller anna tall som e ledig - men ikkje 13! :) hilsen Linn